Hvilke aktiviteter afholder Pan

Alle klubbens egne aktiviteter fremgår som udgangspunkt af aktivitetskalenderen, hvor du kan orientere dig om kommende aktiviteter.
Nedenfor kan du se de ugentlige aktiviteter sammen med lidt information.

Børne- ungdomstræning (5-20 år) har sine egne sider med uddybende oplysninger her: link

Klubtræning, tirsdag og torsdag:
Træning rettet mod hele klubben – både unge og ældre. Træningen består om tirsdagen af orienteringsløb, mens torsdagenes træninger er forskellige former for løbetræning. Programmet for de enkelte træninger annonceres løbende på hjemmeside og Facebook.
Alle klubtræninger starter med instruktion i klubhuset (Silistria) kl. 18. (omklædt), med mindre andet fremgår af aktivitetskalenderen.
Tirsdagstræningerne er orienteringstekniske træninger, og torsdagene er fysiske træninger.
Alle er meget velkomne, og der er sværhedsgrader og længder for alle.

Styrketræning, mandag i vinterhalvåret:
Cirkeltræning på Holme skole (pigernes gymnastiksal) med en blanding af stabilitets- og styrketræning. Mest for unge og voksne.

Åbne orienteringsløb på varierende tidspunkter:
Åbne orienteringsløb er orienteringsløb eller -gang for alle interesserede, også nybegyndere og ikke-medlemmer. Løbene arrangeres af medlemmerne på skift og i samarbejde med Aarhus 1900 Orientering. Der bydes på forskellige banelængder og sværhedsgrader. Der vil ikke være nogen egentlig instruktion, men løbene arrangeres af et klubmedlem, som er klar til at tage imod dig. Løbene er også åbne for ikke medlemmer, som dog skal betale 30,- for et kort og evt. lån af kompas. Løbene annonceres i kalenderen.

 

Obs. Ældre løbere og løbere med hjerte- eller lungesygdom bør for alles skyld medbringe mobiltelefon i skoven.