Hvilke aktiviteter afholder Pan

Alle klubbens egne aktiviteter fremgår som udgangspunkt af aktivitetskalenderen, hvor du kan orientere dig om kommende aktiviteter.
Man kan deltage i klubbens aktiviteter uden være medlem i to uger. Deltagelse i åbne orienteringsløb koster dog 30 kr for ikke-medlemmer.
Nedenfor kan du se de ugentlige aktiviteter sammen med lidt information.

B&U træning (5-20 år) har sine egne sider med uddybende oplysninger. 5-10 år: link, 11-20 år: link.

Klubtræning, tirsdag og torsdag:
Træning rettet mod hele klubben – både unge og ældre. Træningen består om tirsdagen af orienteringsløb, mens torsdagenes træninger er forskellige former for løbetræning. Programmet for de enkelte træninger annonceres løbende på i aktivitetskalenderen.
Alle klubtræninger starter med instruktion i klubhuset (omklædt), med mindre andet fremgår af aktivitetskalenderen.
Alle er meget velkomne, og der er sværhedsgrader og længder for alle.

60+ træning, tirsdag:
Træning målrettet klubbens ældre løbere. Man går eller løber en tur, og ellers består træningen af hyggeligt samvær i klubhuset.

Styrketræning, mandag i vinterhalvåret:
Cirkeltræning på Holme skole (pigernes gymnastiksal) med en blanding af stabilitets- og styrketræning. Mest for unge og voksne.

Åbne orienteringsløb på varierende tidspunkter:
Åbne orienteringsløb er orienteringsløb eller -gang for alle interesserede, også nybegyndere og ikke-medlemmer. Løbene arrangeres af medlemmerne på skift. Der bydes på forskellige banelængder og sværhedsgrader. Løbene er også åbne for ikke medlemmer, som dog skal betale 30 kr for et kort. Løbene annonceres i aktivitetskalenderen.

Find vej i Danmark, et fleksibelt orienteringstilbud i hele landet:
‘Find vej i Danmark’ er et tilbud i hele landet, hvor man kan finde faste poster, lige når man har lyst. Man kan printe kortet eller bruge sin smartphone. Læs mere på Find Vej I hjemmesiden.

 

Obs. Ældre løbere og løbere med hjerte- eller lungesygdom bør for alles skyld medbringe mobiltelefon i skoven.