Hvilke aktiviteter afholder Pan

 

Alle klubbens egne aktiviteter fremgår som udgangspunkt af træningskalenderen, hvor du kan orientere dig om kommende aktiviteter.

Nedenfor kan du se de ugentlige aktiviteter oplistet sammen med lidt information for nye medlemmer:

Børnetræning om mandagen:
For børn fra 5 til 9 år foregår træningen med masser leg i skoven omkring vores klubhus. Der er både lege med orienteringsløb og andre lege. Der er flere trænere tilknyttet hver gang for at kunne hjælpe og tage imod alle børnene. Læs mere om træningen, samt hvornår næste træning er på børnetræningssiden

Ungdomstræning om mandagen:
For børn mellem 10 og 20 er ungdomstræningen stedet er tage hen. Her løber vi i skoven tæt på vores klubhus. Der er ikke lige så meget leg som hos de mindre, men det er stadig lige så sjovt, da træningen varetages af et par idéfulde unge omkring de 20 år. Tjek ungdomstræningssiden for mere information, og tidspunkt for næste træning

Klubtræning, tirsdag og torsdag:
Træning rettet mod hele klubben – både unge og ældre. Træningen består om tirsdagen af orienteringsløb, mens torsdagenes træninger er forskellige former for løbetræning. Se mere her.

Træningsløb om lørdagen:
Almindelt orienteringsløb i skovene i og omkring Aarhus. Løbene arrangeres i samarbejde med Aarhus 1900 og byder på forskellige banelængder og sværhedsgrader. Der vil ikke være nogen egentlig instruktion, men løbene arrangeres af et klubmedlem, som er klar til at tage imod dig. Løbene er også åbne for ikke medlemmer, som dog skal betale 20,- for et kort og evt. lån af kompas. Løbene annonceres i kalenderen.

Styrketræning, mandage i vinterhalvåret:
Cirkeltræning på Holme skole med en blanding af stabilitets- og styrketræning. Mest for unge og voksne. Yderligere information kan findes i kalenderen.