Tilmelding til aktiviteter

Klubbens ugentlige aktiviteter
Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig klubbens ugentlige aktiviteter – man skal bare møde op!
Dette gælder for: Styrketræningen om mandagen, børne- og ungdomstræningen om mandagen og onsdagen, åbne orienteringsløb samt klubtræningerne tirsdag og torsdag.

Dog skal man tilmelde sig, når klubtræningen består af en afdeling af Vintercuppen, eller hvis man vil deltage i fællesspisningerne.

Klubbens andre aktiviteter
Når det handler om én af OK Pans mange andre aktiviteter, sker tilmeldingen via vores hjemmeside.
Det kan være aktiviteter som Vintercup, klubture, klubaftener, klubmesterskab, julefrokoster mm.

Aktiviteter uden for klub-regi
For aktiviteter som ikke arrangeres af OK Pan, eller som har mange deltagere fra andre klubber, foregår tilmeldingen via hjemmesiden o-service (www.o-service.dk).

Denne side fungerer som en kalender for alle større orienteringsaktiviteter i Danmark (både større løb som divisionsmatcher, åbne træninger, kursur, ture mm.). Tilmeldingen til disse aktiviteter er integreret i kalenderen.

For at benytte o-service skal du være registreret bruger. Det bliver du automatisk ved indmeldelse i klubben. Hvis du har glemt din bruger eller ikke er blevet oprettet i o-service, vil sekretæren være behjælpelig på mail: pan@orientering.dk.

Betaling for aktiviteterne bliver også klaret gennem o-service, så du skal sørge for at have penge på din “løbskonto”, som er tilknyttet o-service brugeren.

Du indbetaler penge til din løbskonto på konto 1551 0001273213, hvor du angiver dit medlemsnummer (eller navn) i kommentarfeltet.