Indbydelse til 10mila 2019

OK Pan laver som altid en tur til 10mila igen i år. Det er eliteafdelingen der står for at afvikle turen, og der er som altid fokus på stille de stærkest mulige hold i både dame- og herreklassen.

I år arrangeres 10mila i Skåne, og traditionelt set frister den kortere rejsetid flere OK Pan’ere til at tage med, også ikke-elite medlemmer. Det er altid noget helt specielt at løbe 10mila og mærke stemningen, og vi vil i eliteafdelingen gerne give flere mulighed for at opleve det.

Alle medlemmer i OK Pan over 16 år er derfor velkomne på turen (løbere under 16 år kan deltage på ungdomsafdelingens tur). Det er dog vigtigt at understrege at deltagelse er betinget af at man gerne vil løbe en tur og at man minimum er i stand til at gennemføre en tur på 5-7 km for damer og 8-10 km for herrer. Det er altså ikke nogen ”tilskuer-tur”.

Alt efter hvor mange tilmeldinger der indløber i alt ved tilmeldingsfristen, vil der blive tilmeldt en passende antal hold (~3 herrehold og 4 damehold). Der vil højst sandsynligt ikke blive tilmeldt så mange hold, at alle i udgangspunktet har en tur fra starten. For alle deltagere gælder de samme udtagelseskriterier for at komme i betragtning til et hold, som kan læses her (link). Hvis man har tilmeldt sig og alligevel ikke får en plads på et hold ved udtagelsen, men er reserve, opfordres man til fortsat at deltage på turen, fordi der historisk set altid kommer flere afbud. Man har dog også mulighed for at sige at man ikke vil med alligevel (uden at skulle betale noget).

Hent indbydelsen i nedenstående link:

INDBYDELSE 10MILA 2019 GLIMÅKRA

Se udtagelseskriterier:

Udtagelseskriterier OK Pan Elite 2019