NightChamp 2020

Foto: Thomas Als

Til dig der elsker natløb –

og til dig, der kunne tænke dig at prøve at løbe i mørket

Igen i år har du nu – og på trods af Corona-situationen – mulighed for at komme ud at løbe i mørket i det midtjyske område mellem Horsens, Silkeborg og Aarhus. 4 torsdagsaftener i november ’20 og 3 i februar ’21 afvikles – sædvanen tro og for 17. sæson i træk – natløbsserien NightChamp, på et tidspunkt af året, hvor der er langt mellem konkurrenceløbene.

Og da starten er allerede mellem klokken 18.15 og 19.15, kan man være hjemme igen i varmen efter løbet, inden det bliver alt for sent!

Du vil i november kunne komme ud at løbe i så forskellige terræner som Marselisborg Storskov, Tranbjerg Skov, Skjoldhøj Skov samt Moesgaard Skov ved Giber Å, og i februar fortsættes i Linå Vesterskov og Rathlousdal Skov ved Odder, inden det hele rundes på Sletten. Ved flere af etaperne har du mulighed for at komme ud at løbe i skove, der aldrig eller sjældent har været anvendt til orienteringsløb. Det drejer sig om Tranbjerg Skov (kun tidligere anvendt til et Corona-træningsløb), Skjoldhøj Skov (kun tidligere anvendt til PAN-træningsløb), Linå Vesterskov (aldrig anvendt til NightChamp) samt Rathlousdal (kun tidligere anvendt til PAN-træningsløb). Ved prologen i Marselisborg plejer der at være mulighed for omklædning og bad inden døre i Silistria, men takket være situationen med Covid-19 droppes dette i år. I skrivende stund arbejdes der på noget ”Take-away”-mad efter løbet.

Du vil virkelig kunne give den gas i skoven og give dine konkurrenter baghjul, hvis du er til skarp konkurrence, eller du kan tage det mere afslappet, eventuelt i samløb med andre eller med skygge, hvis du ikke er så sikker i mørket. Natløb giver dig god orienteringserfaring, som du også kan bruge i dagslys, og du kan ved NightChamp vælge mellem 8 baner af forskellig længde og sværhedsgrad. Så der er helt sikkert noget til dig, og noget der passer til dit niveau.

Ved deltagelse i årets NightChamp-serie er du også med i konkurrencen om de mange præmier!

Hvis du vinder din klasse, venter der dig en fin præmie, der er sponseret af Løberen i Aarhus i samarbejde med Fusion.

Endvidere deltager du i lodtrækningen af 2 gavekort á 1500 kr. til et ophold på Landal GreenParks. Du får således et lod i lodtrækningen i hver etape, hvor du starter.

På grund af coronasituationen og de usikkerheder, der følger i kølvandet af denne, har vi denne vinter valgt at aflyse det afsluttende kaffebord på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole, og klassepræmierne vil derfor i videst muligt omfang blive uddelt efter målgang på vinterens sidste etape.

Og så er det ellers bare at komme ind på O-service og få tilmeldt dig, så du kan være en del af årets NightChamp!

Se mere her: www.nightchamp.dk

Indbydelsen finder du her: http://nightchamp.dk/NC2021/Indbydelse.pdf