NightChamp, forår

 

Så nærmer februar måned sig – og dermed også 2. afdeling af denne vinters NightChamp-serie.

Efter at have overstået november måneds 4 etaper af vinterens NightChamp-serie, er det nu tid til at se lidt fremad mod de sidste 3 løb, der foregår i februar, der jo ligger lige om hjørnet.

Vi lægger ud med 2 løb behagelig tæt på Aarhus, idet både 4. etape den 7. februar og 5. etape den 21. februar foregår i bynære terræner. Den 4. etape foregår i mere eller mindre jomfrueligt terræn i Vestereng, der er et mindre natur- og hundelufterområde, der ligger lige syd for Skejby Sygehus. Banerne er lagt, og de fleste deltagere får lejlighed til at få et rigtig godt kendskab til terrænet, der krydses indtil flere gange undervejs. Mødestedet er P-pladsen ved Region Midts bygninger, Oluf Palmes Allé 15, og med starten for enden af parkeringsområdet.

5. etape foregår i True Skov, hvor vi en gang tidligere – i efteråret 2016 – afviklede en etape. True skov er forholdsvis nyplantet og letløbt, men under konstant forandring – og de fleste af deltagerne kan næppe bruge det til noget, at de evt. deltog i NightChamp her sidste gang. Mødestedet er Rastepladsen Blankhøj Øst, hvortil der er kun er adgang fra E45, nordgående spor. Efter løbet kunne der blive mulighed for at købe lidt forfriskning i Infoteriet – ingen adgang i løbesko.

Mellem disse to etaper i Aarhus ligger en uge 7, hvor vi traditionen tro står over, og hvor jeg sammen med familien holder lidt ferie.

Efter de to løb i Aarhus slutter denne vinters serie – sædvanen tro – i Silkeborgs bakker, nærmere betegnet i Silkeborg Sønderskov med parkering og stævneplads på den store P-plads syd for Sønderskovvej/øst for Rødebækhus. Her venter der deltagerne en lettere afkortet tur i bakkerne vest og nord for Rødebækhus!

Efter strabadserne i skoven går turen til Himmelbjergegnens Natur- og IdrætsEfterskole (HNIE) til den traditionelle afslutning med kaffe og brød i kantinen samt præmieoverrækkelse til klassevinderne. Som noget nyt vil vi – af hensyn til køkkenet på HNIE bede om tilmelding til kaffebordet via O-service samtidig med tilmelding til sidste etape for denne sæson. Det er NightChamp, der betaler dette gilde!

Vi glæder os til at se jer i februar!
Indbydelse 2018-19: PDF
Oversigt over løbsområderne: PDF