NightChamp

Til dig der elsker natløb – og til dig, der kunne tænke dig at prøve at løbe i mørket.

Igen i år har du nu en unik mulighed for at komme ud at løbe i mørket i det midtjyske område mellem Horsens, Silkeborg og Aarhus. 4 torsdagsaftener i november ’19 og 3 i februar ’20 afvikles – sædvanen tro og for 16. sæson i træk – natløbsserien NightChamp, på et tidspunkt af året, hvor der er langt mellem konkurrenceløbene.

Og da starten er allerede mellem klokken 18.15 og 19.15, kan man være hjemme igen i varmen efter løbet, inden det bliver alt for sent!

Du vil i november kunne komme ud at løbe i så forskellige terræner som Marselisborg, den sydlige del af Fløjstrup Skov, den nye/nyplantede Anebjerg Skov mellem Skanderborg og Stilling samt bakkerne i Silkeborg Vesterskov, og i februar fortsættes forhåbentlig i Store Lyngdal syd for Hammel, inden det hele rundes af i 2 Horsensskove, nemlig Åbjergskoven, hvor Horsens Oks klubhus findes samt på Sukkertoppen.

Ved prologen i Marselisborg er der mulighed for omklædning inden døre, og du kan her også bestille mad til efter løbet. Det samme gælder ved den næstsidste etape 20. februar ’20, hvor det er Horsens OK, der lægger klubhus til og samtidig tilbyder tilkøb af mad efter løbet. Denne etape er i øvrigt en slags jubilæum, idet det er NightChampløb nr. 100. Derfor udbydes løbet til samme priser som ved starten i 2005: 20 kr. for seniorer, mens der er gratis deltagelse for ungdommer.

I øvrigt foregår alle øvrige etaper med omklædning i Vorherres frie natur!

Du vil virkelig kunne give den gas i skoven og give dine konkurrenter baghjul, hvis du er til skarp konkurrence, eller du kan tage det mere afslappet, eventuelt i samløb med andre eller med skygge, hvis du ikke er så sikker i mørket. Natløb giver dig god orienteringserfaring, som du også kan bruge i dagslys, og du kan ved NightChamp vælge mellem 8 baner af forskellig længde og sværhedsgrad. Så der er helt sikkert noget til dig, og noget der passer til dit niveau.

Ved deltagelse i årets NightChamp-serie er du også med i konkurrencen om de mange præmier!

Hvis du vinder din klasse, venter der dig en fin præmie, der er sponseret af Løberen i Aarhus i samarbejde med Fusion.

Og hvis du – set over alle 7 løb – løber med hurtigste kilometertid, vinder du et gavekort til et af Landal GreenParks resorts. Her er et gavekort på 1500 kr. til hurtigste løber på både drenge- og pigesiden!

Endelig kan du deltage i lodtrækningen af 2 gavekort á 1500 kr. til Løberen i Aarhus, hvor du får et lod i lodtrækningen for start, du har.

Efter sidste afdeling af NightChamp i februar byder vi på en afslutning på Himmelbjergegnens Natur- og Idrætsefterskole med kaffe og brød, og her uddeles også de 19 klassepræmier.

Og så er det ellers bare at komme ind på O-service og få tilmeldt dig, så du kan være en del af årets NightChamp!

Se mere her: www.nightchamp.dk

Indbydelsen finder du her: Indbydelse.pdf