Nyttige vejledninger

 

Der kommer hele tiden ny medlemmer i klubben .

Som ny i sporten kan det være meget svært at finde oplysninger om det ene og det andet. Man kan selvfølgelig altid spørge, og folk er altid meget glade for at fortælle, og det er jo også en måde hvorpå man kan lære andre medlemmer at kende.

Engang imellem kan det dog være rart, at sidde lige så stille for sig selv og læse om tingene i fred og ro. I det tilfælde kan DOF,s hjemmeside være et godt sted at søge hen. Når man lige har fundet ud af hvordan siderne er strikket sammen, er der rigtig mange nyttige og spændende ting at finde.

Der er især tre ting der skal fremhæves som særligt nyttige for ny medlemmer. De to første kan med fordel gemmes på mobilen, så de er lige ved hånden.

Det første dokument er signaturforklaringen, som indeholder alle de signaturer der bruges på et O-kort. De er i sagens natur nødvendige at kende.
Du finder dem her: >>Signaturer<<

Det andet er post beskrivelserne, som er en oversigt over alle de symboler der kan anvendes i de postbeskrivelser, man finder i tabellen på o-kortene. Postbeskrivelserne er en meget detaljeret beskrivelse af posternes type og placering. Listen er suppleret med en oversigt over alle typer af poster med en lille skitse, der viser hvordan posten vil se ud i terrænet.
Beskrivelserne finder du her: >>postbeskrivelser<<

Det tredje og sidste dokument, “Værd at vide som deltager“, er en gennemgang af en masse af de praktiske ting der findes omkring sporten og konkurrencerne. Der er gennemgang af løbstyper, hvilke klasser man kan melde sig til, hvordan er en stævneplads indrettet og mange andre ting.
Dokumentet finder du her: >>Værd at vide<<