Om ungdomsafdelingen

Er du mellem 5 og 20 år? – Vi tilbyder dig målrettet træning (mindst) to gange om ugen


Mandag kl. 16.45-18.00
Mandagstræning – Mini (5 – 7 år) og Børn (8 – 10 år)

Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Træningen foregår i terrænet omkring klubhuset og består af sjove lege og stafetter, hvor løb og orientering indgår. Der vil også altid være øvelser, der træner delelementer af orienteringsløb f.eks. at nordvende kortet eller planlægge et vejvalg. Derudover løber vi ofte korte orienteringsbaner med forskellige sværhedsgrad.
Til børnetræning er der fokus på det sociale i træningen. Børnene skal lære at være en del af en klub og at træningen er sjovest, hvis man er sammen med andre om den.  Derudover vil børnene lære de basale orienteringsfærdigheder, som de med tiden lærer at sætte sammen så de kan løbe et orienteringsløb. Til sidst, så vil børnene også lære skoven at kende og komme til at føle sit tryg i skoven med et kort i hånden, også uden mor og far.

Du kan se video fra træningen her: >>>Link til video fra træningen<<<

Mini- og børnetrænere:
Morten Kusk (ansvarlig), Josefine Lind, Lise Termansen, Katinka Kilden, Sarah Katrine Nissen


Mandag kl. 17.00-19.30
Mandagstræning – ungdom (11 – 16 år) og junior (17 – 20 år)

Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Vi holder fælles instruktion til dagens træning, og herefter er der fælleskørsel eller løb til træningsstedet, som varierer fra gang til gang. Der er fælles opvarmning før hver træning. Efter træning tager vi tilbage i klubhuset, går i bad og klæder om, hvorefter hygger vi os i klubhuset med evaluering af dagens træning samt snacks. Se mere info om den enkelte træning i kalenderen på hjemmesiden.
Struktur for træningen fremgår her. >>>LINK<<<

Du kan se video fra træningen her: >>>link til video fra træningen<<<

Ungdoms- og juniortrænere:
Sofie Secher, Caroline Finderup, Tobias Svarer, Holger Petersen, Iben Valery, Jeppe Ruud


Onsdag kl. 18.00-19.00
Onsdagstræning (5 – 20 år)

Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Træningen foregår i terrænet omkring Silistria og består af forskellige elementer – løb i terræn, intervaltræning, strækøvelser, styrketræning m.m. – med fokus på at blive stærkere og hurtigere løbere. Se mere info om den enkelte træning i kalenderen på hjemmesiden.

Du kan se video fra træningen her: >>>link til video fra træningen<<<

Onsdagstrænere:
Peter Kilden (ansvarlig), Jeanette Finderup, Tove Richardson


Lørdag kl. 11.00-13.00
Lørdagstræning for alle aldersgrupper

Nogle lørdage (se kalenderen) arrangerer klubben træningsløb i skove omkring Aarhus. Der er start mellem kl. 11.00 og 11.30, og der er baner i alle sværhedsgrader. I de weekender, hvor der ikke er træningsløb, er der typisk stævner rundt om i landet, hvor der også er baner for alle.