Mini og børn (5-10 år)

Er du mellem 5 og 10 år? – Vi tilbyder dig målrettet træning to gange om ugen

Mandag kl. 16.45-18.00
Mini- og børnetræning – Mini (5 – 7 år) og børn (8 – 10 år)

Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Træningen foregår i terrænet omkring klubhuset og består af sjove lege og stafetter, hvor løb og orientering indgår. Der vil også altid være øvelser, der træner delelementer af orienteringsløb f.eks. at nordvende kortet eller planlægge et vejvalg. Derudover løber vi ofte korte orienteringsbaner med forskellige sværhedsgrad.
Til børnetræning er der fokus på det sociale i træningen. Børnene skal lære at være en del af en klub og at træningen er sjovest, hvis man er sammen med andre om den.  Derudover vil børnene lære de basale orienteringsfærdigheder, som de med tiden lærer at sætte sammen så de kan løbe et orienteringsløb. Til sidst, så vil børnene også lære skoven at kende og komme til at føle sit tryg i skoven med et kort i hånden, også uden mor og far.

Du kan se video fra træningen her: >>>Link til video fra træningen<<<

Mini- og børnetrænere:
Lise Termansen, Katinka Kilden, Sarah Katrine Nissen, Asbjørn Kaltoft, Ella Hedegaard og Stefan Frands

Varierende tidspunkter
Åbne orienteringsløb for alle aldersgrupper

Ofte arrangerer klubben åbne orienteringsløb i skove omkring Aarhus. Starttiderne er varierende, så her skal man orientere sig i aktivitetskalendere. Der er baner i alle sværhedsgrader.Saft, brød, kage og frugt

Til træningen om mandagen skiftes løberne til at tage snacks med, som vi nyder i klubhuset efter træning. Der udarbejdes en plan for hvem der står for tur til at tage snacks med. Den som tager snacks med er samtidig duks og skal sørge for at klubhuset forlades rent og pænt.
Snacklisten kan du finde her: kommer

Fællesspisning

Sidste mandag i hver måned er der fællesspisning. Ungdomsløbernes forældre skiftes til at koordinere indkøb og sørge for, at maden er færdig til ca. 19.00. Prisen er 20 kr. pr. person. Der udarbejdes en plan for hvem der står for fællesspisningen.

Alt slags vejr

Vi gennemfører træningen i al slags vejr, dog ikke i tordenvejr. Tag derfor gerne skiftetøj med og få et bad og en saunatur efter træning. Fra slut oktober til begyndelsen af marts løber vi med pandelamper.

Kontakt

Kontakt Jeanette Finderup, hvis du er interesseret i at starte til orienteringsløb i OK Pans ungdomsafdeling: jmfinderup@hotmail.com.

Medlemmer af ungdomsudvalget finder du på denne side:  >>>LINK<<<