Sommer i vores natur

Sommer i Vores Natur – Gå på opdagelse og bliv klogere på naturen – Ringelmose Skov

OK Pan bidrager til sommerens store fælles friluftssatsning ”Sommer i Vores Natur”.

Under mottoet ”Gå på opdagelse og bliv klogere på naturen” er der i 16 af landets unikke naturområder lagt en begynder-orienteringsbane med korte naturinformationer ved hver post. Naturinformationerne fås som lydfiler fra app’en TravelTales. Ved hjælp af mobilens gps-data, vil app’en fortælle dig, når du er ved posten. Her vil den afspille en lydfil om naturen, som du kan opleve lige omkring posten.

Vores andel af projektet er i Nationalpark Mols Bjerge – nærmere bestemt i Ringelmose Skov ved Kalø – med start fra P-pladsen ved Jagtens Hus, Molsvej.

Der er fri start, når det passer dig i hele sommerferien. Posterne er ikke markeret fysisk i skoven.

Fra klubben har Frank Linde og Flemming Nørgaard bidraget med kort-delen – og Lasse Werling bidraget med banelægning og naturinformationerne.

Se mere på www.voresnatur.dk/sommer-vores-natur. Find arrangementet ”Gå på opdagelse – og lær om naturen i Nationalpark Mols Bjerge”. Her kan o-kort med bane og information hentes.

Der ligger en bunke informations-brochurer med de samme oplysninger om arrangementet på Silistria. I brochuren er o-kort med banen trykt, og der er instruktion i download af de tilhørende lydfiler.

Brochurerne kan frit benyttes – eller foræres væk som oplevelses-inspiration til orienterings- og naturinteresserede.