Sponsorer

 

 

 

 

 

 

Trimtex udvikler og producerer special designet sportstøj til løb, cykel, triatlon, langrend og orienteringsløb. Tøjet har ubegrænsede design muligheder og leveres direkte til klubber og virksomheder, som ønsker at styrke deres identitet igennem træningsprodukter i topkvalitet hvad angår både funktionalitet, pasform og slidstyrke.  

 

 

De rigtige løbesko er vigtige for din løbeoplevelse, uanset om du er begynder, løber nogle få kilometer på dine løbeture eller om du er garvet maratonløber. Derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løbesko.
Vi kan også hjælpe med en masse andet lækkert udstyr til løb – lige fra det rigtige tøj til årstiden til løbeure og pandelamper.
 

er en af verdens førende og mest innovative producenter af lygter og pandelamper.

 

 

 

 

 

 

Ingen løbere er ens, og det er vores ure heller ikke. Vores sortiment dækker alt fra enkle GPS-løbeure til motionister til avancerede GPS-løbeure til multisportsatleter med omfattende performancedata og meget mere. Find den træningsmakker, der passer til dig.

 

 

 

 

 

 

 

er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder med 150 medarbejdere i Aarhus, København og Oslo. Herfra rådgiver de bygherrer i hele Norden om at skabe en verden af muligheder for at leve sundere, smartere og mere sammenhængende liv – med arkitekturen som drivkraft.

 

 

 

 

 

Michael Justad & Klaus Hansen har tilsammen 50års erfaring indenfor sport på elite niveau og har tilsammen 26 nationale mesterskaber. Vores behandlinger spænder bredt fra kiropraktik, akupunktur, sportsmassage, nålebehandling, chokbølger, samt rådgivning i ernæring og træning samt genoptræning.

Vores motto er “Et liv i bevægelse

 

 

 

 

 

Besøg en af Landal GreenParks fem danske ferieparker, hvor der er plads til både familiehygge, aktiviteter og masser af oplevelser i naturen. Udforsk lokalområdet, besøg badelandet eller prøv de mange lege- og sportsfaciliteter på parken, hvor der altid er noget at lave uanset vejr og alder.