Sponsorer og samarbejdspartnere

 

Enggaard A/S er et entreprenørfirma, der siden opstarten i 1943 i Aalborg har udviklet sig til at være en af de største entreprenører, udviklere og ejendomsinvestorer i Jylland og på Fyn og Sjælland.

Enggaard A/S har domicil i Svenstrup syd for Aalborg og afdelinger i Aarhus og Fredericia. Med tilknyttede selskaber beskæftiger vi omkring 500 medarbejdere.

 

Et stabilt tømrerfirma med base i det østjyske. Siden 2002 har vi sat en ære i ikke at gå på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og vores kunders tilfredshed.

Vi dækker hele Danmark og arbejder også uden for landets grænser i Skandinavien, Tyskland og Holland.

 

Trimtex udvikler og producerer special designet sportstøj til løb, cykel, triatlon, langrend og orienteringsløb. Tøjet har ubegrænsede design muligheder og leveres direkte til klubber og virksomheder, som ønsker at styrke deres identitet igennem træningsprodukter i topkvalitet hvad angår både funktionalitet, pasform og slidstyrke.

 

De rigtige løbesko er vigtige for din løbeoplevelse, uanset om du er begynder, løber nogle få kilometer på dine løbeture eller om du er garvet maratonløber. Derfor gør vi altid vores bedste for at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løbesko.
Vi kan også hjælpe med en masse andet lækkert udstyr til løb – lige fra det rigtige tøj til årstiden til løbeure og pandelamper.

Ingen løbere er ens, og det er vores ure heller ikke. Vores sortiment dækker alt fra enkle GPS-løbeure til motionister til avancerede GPS-løbeure til multisportsatleter med omfattende performancedata og meget mere. Find den træningsmakker, der passer til dig.

 

Ennova empowers organizations and leaders to improve the employee and customer experience through proven, concise, and engaging advisory.

 

Utallige baner er lagt med Condes siden den første udgave i 1985. Programmet er brugt ved adskillige verdensmesterskaber, internationale og nationale stævner og mere end 100.000 kort printes hvert år vha. Condes.

 

Ledlenser er en af verdens førende og mest innovative producenter af lygter og pandelamper.

 

AART er en af Danmarks førende arkitektvirksomheder med 150 medarbejdere i Aarhus, København og Oslo. Herfra rådgiver de bygherrer i hele Norden om at skabe en verden af muligheder for at leve sundere, smartere og mere sammenhængende liv – med arkitekturen som drivkraft.

 

Besøg en af Landal GreenParks fem danske ferieparker, hvor der er plads til både familiehygge, aktiviteter og masser af oplevelser i naturen. Udforsk lokalområdet, besøg badelandet eller prøv de mange lege- og sportsfaciliteter på parken, hvor der altid er noget at lave uanset vejr og alder.

 

OK Benzin giver dig mulighed for at støtte klubben ved køb af brændstof. Hvis man yderligere køber el eller telefoni igennem OK bliver støtten øget. Download OK’s app og under ”mig” (i bunden af appen) vælger du ”Sponsorstøtte” – og sætter ”Orienteringsklubben Pan” som modtager af støtten. For nye brugere vil klubben modtage 200 dkk når de første 500 liter brændstof er købt.

Fonden Eliteidræt Aarhus er en løftestang for elite- og talentudviklingsarbejdet i Aarhus. Den blev etableret i 2001, og har til formål at løfte elitesporten i Aarhus Kommune til højt nationalt og internationalt niveau og er en del af Aarhus Kommunes arbejde med fortsat at placere kommunen på det sportslige landkort.