Generelt om træningen

 

Træning til alle niveauer

Vi har niveauopdelt træning, så alle kan deltage uafhængig af niveau og alder. Trænerne tilpasser niveauet til den enkelte, så alle løbere opnår den rette balance mellem udfordring og tryghed. Hvis du ikke har løbet orienteringsløb før, kan du få en erfaren orienteringsløber med dig i skoven.  Hvad der kræves af de enkelte niveauer, fremgår her.   >>>LINK<<<

Saft, brød, kage og frugt

Til træningen om mandagen skiftes løberne til at tage snacks med, som vi nyder i klubhuset efter træning. Der udarbejdes en plan for hvem der står for tur til at tage snacks med. Den som tager snacks med er samtidig duks og skal sørge for at klubhuset forlades rent og pænt.
Snacklisten kan du finde her:   >>>LINK<<<

Fællesspisning:

Sidste mandag i hver måned er der fællesspisning. Ungdomsløbernes forældre skiftes til at koordinere indkøb og sørge for, at maden er færdig til ca. 19.00. Prisen er 20 kr. pr. person. Der udarbejdes en plan for hvem der står for fællesspisningen.

Alt slags vejr

Vi gennemfører træningen i al slags vejr, dog ikke i tordenvejr. Tag derfor gerne skiftetøj med og få et bad og en saunatur efter træning. Fra slut oktober til begyndelsen af marts løber vi med pandelamper.

Kontakt

Kontakt Jeanette Finderup, hvis du er interesseret i at starte til orienteringsløb i OK Pans ungdomsafdeling: jmfinderup@hotmail.com

Ungdomsudvalget

Medlemmerne af ungdomsudvalget finder du nederst på denne side.    >>>LINK<<<

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte ungdomsudvalget eller trænerne.