Ungdom og junior (11-20 år)

Er du mellem 11 og 20 år? – Vi tilbyder dig målrettet træning mindst to gange om ugen

Mandag kl. 17.00-19.30
Ungdoms- og juniortræning (17 – 20 år)

Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Vi holder fælles instruktion til dagens træning, og herefter er der fælleskørsel eller løb til træningsstedet, som varierer fra gang til gang. Der er fælles opvarmning før hver træning. Efter træning tager vi tilbage i klubhuset, går i bad og klæder om, hvorefter hygger vi os i klubhuset med evaluering af dagens træning samt snacks. Se mere info om den enkelte træning i kalenderen på hjemmesiden.
Struktur for træningen fremgår her. >>>LINK<<<

Du kan se video fra træningen her: >>>link til video fra træningen<<<

Ungdoms- og juniortrænere:
Sofie Secher, Caroline Finderup, Tobias Svarer, Holger Petersen, Iben Valery, Andreas Bock og Simon Thrane

Onsdag kl. 18.00-19.00
Ungdoms- og juniortræning (11– 20 år)

Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Træningen foregår i terrænet omkring Silistria og består af forskellige elementer – løb i terræn, intervaltræning, strækøvelser, styrketræning m.m. – med fokus på at blive stærkere og hurtigere løbere. Se mere info om den enkelte træning i kalenderen på hjemmesiden.

Du kan se video fra træningen her: >>>link til video fra træningen<<<

Onsdagstrænere:
Peter Kilden (ansvarlig), Jeanette Finderup, og Tove Richardson

Varierende tidspunkter
Åbne orienteringsløb for alle aldersgrupper

Ofte arrangerer klubben åbne orienteringsløb i skove omkring Aarhus. Starttiderne er varierende, så her skal man orientere sig i aktivitetskalendere. Der er baner i alle sværhedsgrader.


Træning til alle niveauer

Vi har niveauopdelt træning, så alle kan deltage uafhængig af niveau og alder. Trænerne tilpasser niveauet til den enkelte, så alle løbere opnår den rette balance mellem udfordring og tryghed. Hvis du ikke har løbet orienteringsløb før, kan du få en erfaren orienteringsløber med dig i skoven.  Hvad der kræves af de enkelte niveauer, fremgår her.   >>>LINK<<<

Saft, brød, kage og frugt

Til træningen om mandagen skiftes løberne til at tage snacks med, som vi nyder i klubhuset efter træning. Der udarbejdes en plan for hvem der står for tur til at tage snacks med. Den som tager snacks med er samtidig duks og skal sørge for at klubhuset forlades rent og pænt.
Snacklisten kan du finde her:  >>>LINK<<<

Fællesspisning

Sidste mandag i hver måned er der fællesspisning. Ungdomsløbernes forældre skiftes til at koordinere indkøb og sørge for, at maden er færdig til ca. 19.00. Prisen er 20 kr. pr. person. Der udarbejdes en plan for hvem der står for fællesspisningen.

Alt slags vejr

Vi gennemfører træningen i al slags vejr, dog ikke i tordenvejr. Tag derfor gerne skiftetøj med og få et bad og en saunatur efter træning. Fra slut oktober til begyndelsen af marts løber vi med pandelamper.

Kontakt

Kontakt Jeanette Finderup, hvis du er interesseret i at starte til orienteringsløb i OK Pans ungdomsafdeling: jmfinderup@hotmail.com.

Medlemmer af ungdomsudvalget finder du på denne side:  >>>LINK<<<