Nyheder

11/6 2019

Baner på O-track

Så lykkedes det at få alle løbene på O-track (www.o-track.dk)!

10/6 2019

Resultater fra mellemdistancen

Det var så det! Nu er generalprøven på JWOC 2019 overstået. Vi har lært en masse undervejs, og vi håber, at I alle har fået et par gode ture i skoven. Det var i hvert fald ikke højdemeter, de sidste par dage har manglet.
Resultater er som de andre dage at finde i menuen ovenfor.
Vi arbejder på at også at få kort og baner lagt i O-track for alle dagene.

9/6 2019

Resultater fra langdistancen

Et lille uheld - en glemt taske på stævnepladsen - betyder, at dagens resultater og stræktider lidt sent kan bringes her. De har dog ligget på o-result.dk i nogle timer.

8/6 2019

Resultater fra sprinten

Som de fleste tilstedeværende i dag opdagede, så havde vi problemer med måltiderne. Faktisk så store, at vi måtte opgive at rekonstruere de korrekte måltider. Det kunne have været gjort, men så skulle vi have haft fat i alle løberbrikker, hvilket ikke var muligt, idet mange var taget hjem på det tidspunkt.
I stedet valgte vi at lade løbet slutte ved sidsteposten, dvs. bruge den som målpost. Dette var den mest fair løsning, opløbets korte længde taget i betragtning.
De teknisk interesserede kan få en nærmere forklaring af, hvad der gik galt ved at skrive til kell@soenniksen.dk. Forvent dog ikke noget svar før engang i næste uge.

Resultater og stræktider er nu lagt på nettet, og kan findes i menuen ovenfor.

7/6 2019

Målprocedure

Instruktionen er tilføjet en beskrivelse af målproceduren (målstempling) samt maksimale løbstider. Det var desværre blevet glemt.

6/6 2019

Rettede startlister

Der er kommet en del ændringer, hvorfor vi har måttet lave nye startlister. Vi er dertil i gang med at tildele SIAC brikker til alle testløbere i H/D20 og H/D16. Det fremgår dog ikke af startlisterne endnu.

5/6 2019

Instruktionen og startlister

Både instruktionen og startlister for testløbene er nu klar og kan findes i menuen foroven. Instruktionen findes under "Bulletin".

13/5 2019

Endnu flere rettelser til indbydelsen

Der er lavet nogle få rettelser til indbydelsen omkring, hvem løbet er testløb for, og hvilke baner, de løber. Der er test- og udtagelsesløb for H/D-16 samt H/D-20.
Og så er startafgiften ændret til 70 kr for alle, dvs. sat ned for seniorer!

27/4 2019

Små rettelser til indbydelsen

Der er lavet nogle smårettelser til indbydelsen. Mest betydningsfuldt er, at banerne 1 og 2 løber på kort i 1:15.000 på langdistancen, samt at H/D-16 klasserne er fjernet fra de to første dage.

10/2 2019

OK Pan / SOK arrangerer testløb til JWOC 2019

OK Pan og Silkeborg OK - arrangørerne bag JWOC 2019 - indbyder i pinsen (8-10/6 2019) til testløb i JWOC-relevante områder omkring Aarhus og Silkeborg - med de samme korttegnere og banelæggere som til JWOC.
Der vil være tre løb - en sprint, en mellemdistance og en langdistance.

Stævneledelse

Torben Jørgensen, Silkeborg OK, tlf. 28551665, e-mail torben.j@jubii.dk
Flemming Nørgaard, OK PAN, tlf 40604461, e-mail flemming@compukort.dk.