Nyheder

28/10 2020

Corona-træning

Der er mulighed for alligevel at komme ud at løbe på Mols i weekenden. Vores fortræning på lørdag vil blive gennemført som 'coronatræning' som vi kender det fra foråret.
Det er med udvidet "åbningstid" og selvprint af kortet. Se nærmere i menuen ovenfor.
Vi kan desværre ikke lave et lignende tilbud i Mols Bjerge pga. de aftaler, vi har der.

26/10 2020

Aflysning!

Arrangørerne af DM Nat og DM Ultralang ser sig desværre nødt til at aflyse mesterskaberne. Vi har gjort alt hvad vi kunne for at lykkes med vores stævner i Coronatid, men med de seneste udmeldinger fra myndighederne ser vi ingen anden udvej end at aflyse.

Aflysningen skal begrundes i:

  • At vi ikke finder det politisk korrekt at afholde et stort stævne med deltagere fra hele landet, når myndighederne anbefaler at man begrænser sine sociale aktiviteter.
  • At forsamlingspåbuddet på 10 personer skal tages bogstaveligt ved konkurrencer, det betyder at man gerne må lave et stævne for en gruppe på 10 personer, og når det er afsluttet, et nyt stævne for en ny gruppe på 10 personer (sektionering af 10 personer gælder pt. kun ved træning).
  • At Østjyllands Politi selv har henvendt sig til NightChamp for at sikre at afstands- og forsamlingskravene overholdes, og de krævede bl.a. at de forskellige grupper ikke mødtes i skoven eller i mål.

Vi skal være de første til at beklage aflysningen, men vi respekterer at der er andet på spil end et DM.

Stævnelederne for DM Nat og DM Ultralang
Susanne Højholt, Ebbe Møller Nielsen og René Rokkjær

20/10 2020

Over 500 deltagere

I alt 511 deltagere er vi endt på efter at den udvidede tilmeldingsfrist udløb i går. Vi tager stadig imod eftertilmeldinger og tilmeldinger på åbne baner indtil 30/10.
Alle tilmeldte fremgår af tilmeldingslisten i "Før løb" menuen ovenfor. Hvis du mener at der er en fejl, så giv hurtigt lyd fra dig.
Her i weekenden blev O-service udvidet med en mulighed for at tilbageføre flere data fra arrangører til O-service. Dvs. man nu i O-service kan se dels sin starttid (den står til kl. 10.00 for alle lige nu) og dels se, om man er til- eller frameldt direkte til arrangøren. Hvis du har en starttid, men ikke nogen klasse, og der står et spørgsmålstegn ud for navnet, så er det fordi, du er tilmeldt direkte til os - f.eks. gennem ventelisten efter at vi nåede maksimum antal deltagere. Hvis du ikke har en starttid, så er det fordi, du har frameldt dig løbet - igen direkte til os. I begge tilfælde er det klubbens løbstilmelder, der kan rette op på det i O-service.

16/10 2020

Fortræning

Gør weekenden til en komplet oplevelse med relevant fortræning lørdag den 31/10, hvor vi tilbyder træning i Harboes Plantage.
Plantagen består mest af ældre nåleskov vekslende med mindre, tætte partier. Kuperingen er typisk Molslandskab med store bakker og store lavninger, men der er også områder med detaljeret kurvebillede.
Tilmelding via denne formular. Se mere under Før løb -> Fortræning i menuen ovenfor.

13/10 2020

Vi åbner op for tilmeldinger igen!

DIF meldte ud i fredags en lempelse af forsamlingsforbuddet, således at det er muligt at have mere end 500 til et arrangement - dog ikke samtidig. Da vi fortsat skal sikre, at der ikke er mere end 50 personer samlet på samme sted samtidig - dvs. ved start og i mål - kan vi kun starte et begrænset antal løbere samtidig. Sammen med det sene tidspunkt på året med kun 9 timer fra solopgang til solnedgang, så sætter det fortsat nogle begrænsninger, og vi sætter derfor en grænse på maksimalt 600 løbere.
Vi har nu åbnet for tilmeldinger igen, forstået på den måde, at dels er alle på ventelisten overført til tilmeldingslisten, og vi derudover modtager tilmeldinger indtil 19/10 - eller indtil vi når de maksimale 600 deltagere. Vi modtager også gerne afbud frem til 19/10, så man ikke kommer til at betale startafgift. For at kunne styre det, bliver der ikke åbnet for tilmelding igen i O-service, og både til- og framelding sker ved at sende en mail til Kell Sønnichsen. Tilmelding skal indeholde:

  • Navn
  • Klub
  • Klasse
  • Evt. SPORTident briknummer

Da der vil være forskel på, hvad der står i O-service, og hvilke løbere, der reelt deltager, skal løbstilmeldere heller ikke betale ud fra oplysningerne i O-service, men vente på en faktura fra os.

7/10 2020

Godt tilbud på hel DM-weekend i Jylland

Vores gode samarbejdspartner DAYZ tilbyder 20% rabat ved overnatning i weekenden 30/10 - 1/11. De har et flot center i Ebeltoft og Søhøjlandet, hvor de giver 20% rabat, hvis du bruger rabatkoden DAY20V.
Så I har mulighed for en fantastisk familie-weekend i det jyske med:

  • DM Nat om fredagen.
  • Træningsløb i Ørnbjerg Mølle om lørdagen.
  • DM Ultralang i Mols Bjerg om søndagen.

5/10 2020

Opdateret tilmeldingsliste

Der er indløbet en håndfuld afbud, og vi har derfor lukket lige så mange ind fra ventelisten. De berørte har fået besked, og tilmeldingslisten er opdateret.
Vi siger tak til dem, der har ulejliget sig med at fortælle os, at de ikke kan deltage alligevel i stedet for blot ikke at møde op. Vi vil opfordre andre til også at gøre dette, så andre kan få glæde af pladsen. Der vil ikke blive opkrævet startafgift af løbere, der melder afbud.
Der er lukket for til- og afmelding i o-service, så vi kan holde skarpt regnskab. Derfor skal venteliste og framelding ske til Kell Sønnichsen.

27/9 2020, kl. 19.52

Tilmelding lukker!

Vi er nu i den situation, at vi har nået de maksimale 450 tilmeldinger, som vi kan være for at overholde Corona-retningslinjerne for løbet. Det er derfor - desværre - nødvendigt at lukke for yderligere tilmeldinger. Det er heller ikke muligt at købe åbne baner, hverken i o-service eller på dagen.
Hvis du ikke har tilmeldt dig på nuværende tidspunkt, så er det for sent. Alle (gyldige) tilmeldinger er downloadet fra o-service, og kan ses under Før løb -> Tilmeldte i menuen ovenfor. Så selvom det teknisk kan lade sig gøre fortsat at tilmelde sig i o-service, så kommer den ikke i betragtning.
Vi vil opbygge en venteliste, som du kan komme på ved at skrive til Kell Sønnichsen. I tilfælde af afbud vil man komme på startlisten efter først-til-mølle princippet. Det betyder også, at hvis du ved, at du ikke kan deltage, vil det være en meget stor hjælp for andre, hvis du melder afbud - også til ovenstående.

25/9 2020

Lidt ord fra banelæggeren

Banelægger Henrik Jørgensen var i går en tur i Mols Bjerge og sætte manillamærker ud i det finde vejr. Han fortæller lidt om banerne:
"Der venter en varieret orienteringsoplevelse i Mols Bjerge når DM Ultralang løbes 1. november. Åbne overdrev, skov med tætte brombærkrat, gyvel over hovedhøjde og ikke mindst store dødishuller gør, at man skal tænke sin orientering lidt anderledes end i mange andre danske terræner. Kig op og udnyt den gode sigt, men tænk over at mange gange den forkerte vej rundt om en tæthed kan blive til et stort samlet tidstab.
Set på afstand ligner Mols Bjerge et letløbet terræn med store bløde bakker. Men efter de første 30 minutter vil de fleste have erkendt at virkelighedens Mols giver lidt mere modstand og højdemeterne står i kø. Og som tiden går suger bakker og undervegetation virkelig kræfterne ud af løberen. For ikke at glemme hegnene som synes som om de formerer sig i løbet af dagen og bliver højere og højere (vi har dog suppleret med en del ekstra overgange specielt til dagen).
Husk kompasset, de gode ben og det skarpe hoved, I får brug for det."

20/9 2020

Intet salg af åbne baner på stævnepladsen

Da vi lavede indbydelsen i juli, håbede vi på lidt mere normale tilstande, hvorfor vi lagde op til, at man kunne købe åbne baner på stævnepladsen.
Det bliver vi i den nuværende Cordona-situation nødt til at opgive. Der vil således kun være salg af åbne baner i forbindelse med tilmelding. Der er ikke noget salg på stævnepladsen.
Indbydelsen er opdateret med dette.

13/9 2020

Deltagerbegrænsning

Grundet COVID 19 og regler for, hvor mange man kan og må samle til et arrangement for øjeblikket, har Pan valgt at sætte et maksimalt deltagerantal på 450.
Det er først til mølle, og vi lukker tilmeldingen, når vi når 450 deltagere. Så skynd dig ind og tilmelde dig!
Vi tilstræber normal startliste, og der skal påregnes ventetid i bil, da vi kommer til at have begrænsning på hvor, mange vi vil have på stævnepladsen ad gangen.

4/8 2020

Sommer i Mols Bjerge

Der har været gang i den store motorsav i Mols Bjerge, så korttegnerne har været rundt og tilrettet kortet i et pragtfuldt sommervejr i den forgangne uge. Men der er stadig nogle brombær tilbage, og der er mange bær på buskene, så der er lagt op til en større mavepine, når de bliver modne.
Der er nu åbnet for tilmelding i o-service til årets ultra-event.

11/7 2020

Indbydelsen er klar

Vi har gennem foråret været noget nervøse for, om DM Ultralang kunne lade sig gøre pga. Corona-situationen. Det ser det heldigvis ud til nu, så vi har færdiggjort indbydelsen.
Den kan findes i menuen ovenfor under "Før løb". Glæd dig til en hård, sjov og fin dag i Mols Bjerge!

20/10 2019

Korttegning i fuld gang

Der er fuld gang i korttegningen i disse dage. Seks af vores meget erfarne korttegnere har de sidste to weekender travet Mols Bjerge tyndt for at tegne under relevante vegetationsforhold.
Ud over at revidere det gamle kort er der også nytegnet spændende nye områder, hvor der ikke tidligere har været løb.

7/8 2019

OK Pan arrangerer DM Ultralang 2020

OK Pan indbyder den 1. november 2020 til DM Ultralang i Mols bjerge.
Det betyder, at der nu er indført skovlukning for løbsområdet. Se "Før løb" i menuen ovenfor.

Stævneledelse

Ebbe Nielsen, OK Pan, tlf 28351948, e-mail ebbe@loberen.dk.
René Rokkjær, OK Pan, tlf 30787103, e-mail r.rokkjaer@gmail.com.

Samarbejdspartnere