Nyheder

25/9 2020

Lidt ord fra banelæggeren

Banelægger Henrik Jørgensen var i går en tur i Mols Bjerge og sætte manillamærker ud i det finde vejr. Han fortæller lidt om banerne:
"Der venter en varieret orienteringsoplevelse i Mols Bjerge når DM Ultralang løbes 1. november. Åbne overdrev, skov med tætte brombærkrat, gyvel over hovedhøjde og ikke mindst store dødishuller gør, at man skal tænke sin orientering lidt anderledes end i mange andre danske terræner. Kig op og udnyt den gode sigt, men tænk over at mange gange den forkerte vej rundt om en tæthed kan blive til et stort samlet tidstab.
Set på afstand ligner Mols Bjerge et letløbet terræn med store bløde bakker. Men efter de første 30 minutter vil de fleste have erkendt at virkelighedens Mols giver lidt mere modstand og højdemeterne står i kø. Og som tiden går suger bakker og undervegetation virkelig kræfterne ud af løberen. For ikke at glemme hegnene som synes som om de formerer sig i løbet af dagen og bliver højere og højere (vi har dog suppleret med en del ekstra overgange specielt til dagen).
Husk kompasset, de gode ben og det skarpe hoved, I får brug for det."

20/9 2020

Intet salg af åbne baner på stævnepladsen

Da vi lavede indbydelsen i juli, håbede vi på lidt mere normale tilstande, hvorfor vi lagde op til, at man kunne købe åbne baner på stævnepladsen.
Det bliver vi i den nuværende Cordona-situation nødt til at opgive. Der vil således kun være salg af åbne baner i forbindelse med tilmelding. Der er ikke noget salg på stævnepladsen.
Indbydelsen er opdateret med dette.

13/9 2020

Deltagerbegrænsning

Grundet COVID 19 og regler for, hvor mange man kan og må samle til et arrangement for øjeblikket, har Pan valgt at sætte et maksimalt deltagerantal på 450.
Det er først til mølle, og vi lukker tilmeldingen, når vi når 450 deltagere. Så skynd dig ind og tilmelde dig!
Vi tilstræber normal startliste, og der skal påregnes ventetid i bil, da vi kommer til at have begrænsning på hvor, mange vi vil have på stævnepladsen ad gangen.

4/8 2020

Sommer i Mols Bjerge

Der har været gang i den store motorsav i Mols Bjerge, så korttegnerne har været rundt og tilrettet kortet i et pragtfuldt sommervejr i den forgangne uge. Men der er stadig nogle brombær tilbage, og der er mange bær på buskene, så der er lagt op til en større mavepine, når de bliver modne.
Der er nu åbnet for tilmelding i o-service til årets ultra-event.

11/7 2020

Indbydelsen er klar

Vi har gennem foråret været noget nervøse for, om DM Ultralang kunne lade sig gøre pga. Corona-situationen. Det ser det heldigvis ud til nu, så vi har færdiggjort indbydelsen.
Den kan findes i menuen ovenfor under "Før løb". Glæd dig til en hård, sjov og fin dag i Mols Bjerge!

20/10 2019

Korttegning i fuld gang

Der er fuld gang i korttegningen i disse dage. Seks af vores meget erfarne korttegnere har de sidste to weekender travet Mols Bjerge tyndt for at tegne under relevante vegetationsforhold.
Ud over at revidere det gamle kort er der også nytegnet spændende nye områder, hvor der ikke tidligere har været løb.

7/8 2019

OK Pan arrangerer DM Ultralang 2020

OK Pan indbyder den 1. november 2020 til DM Ultralang i Mols bjerge.
Det betyder, at der nu er indført skovlukning for løbsområdet. Se "Før løb" i menuen ovenfor.

Stævneledelse

Ebbe Nielsen, OK Pan, tlf 28351948, e-mail ebbe@loberen.dk.
René Rokkjær, OK Pan, tlf 30787103, e-mail r.rokkjaer@gmail.com.

Samarbejdspartnere