Nyheder

15/10 2023

Spændende dag ved Moesgaard Strand

Det var en vindblæst, men ellers fin efterårsdag ved Moesgaard Strand. Bølgerne gik højt og var dramatiske ude i Aarhus-bugten og dramatik var der også på stævnepladsen, hvor det var spændende til det sidste i begge op- og nedrykningsmatcher om, hvem der endte i hvilken division.
Det var hurtigt klart, at OK Pan blev i 1. division, men den anden plads var det til sidst et spørgsmål om antal andenpladser, der afgjorde det - til Mariager Fjord OK's fordel. Det betyder, at de rykker op i 1. division, mens Aalborg OK derimod må en tur ned i 2. division, hvor Herning OK bliver.
I den anden match var der også en klar sejr - og dermed oprykning - til Aarhus 1900. Længe så det ud til, at Viborg OK skulle blive i 2. division. De var hele tiden blot nogle få point foran Vendelboerne. Men til sidst dryssede pointene ind på Vendelboernes konto, og de kunne så fejre - behørigt med holdfoto og champagne - oprykningen til 2. division. Rold Skov OK måtte sammen med Viborg OK tage turen ned i 3. division. Der var således fuld udskiftning i den match.

Resultater, stræktider, o-track, kort med baner er at finde i "Efter løb" i menuen øverst.
Der er et par enkelte glemte sager:

14/10 2023

Klubstartlister - og udvidet "åbningstid"

Nu er der også klubstartlister under "Før løb" i menuen ovenfor.
Desuden har vi på forespørgsel udvidet "åbningstiden" for fri start, så det nu - både for divisionsmatchløbere med fri start og åbne baner er til kl. 12:30. Så burde alle kunne nå både selv at komme i skoven og skygge børnene.

12/10 2023

Instruktion og startlisten klar

Instruktionen og startlisten er nu klar og kan findes under "Før løb" i menuen ovenfor.

10/10 2023

Tilmeldingsliste klar

En tilmeldingsliste er nu klar - dvs. en startliste uden starttider. Tjek gerne, at alt er som det skal være. Den findes under "Før løb" -> "Startliste".

5/10 2023

Starten er skubbet en halv time

Det er gået op for os, at solen er begyndt at stå sent op på den tid af året, hvor stævnet afvikles. Så for at give postudsætningen lidt mere ro, så vi er sikre på, at de står korrekt, har vi skubbet første start en halv time til kl. 10:30.

28/8 2023

Op- og nedrykningsmatch 1./2. og 2./3. division

OK Pan er glade for at invitere til op- og nedrykningsmatch for Nordkredsens 1./2.-division og 2./3.-division. Det bliver en hyggelig dag i Marselisborg Storskov.

Stævneledelse

  • Stævneledere: Stine Bagger Hagner (stinebhagner@gmail.com, 61604392) og Sofie Secher Thomsen (sofie.secher@gmail.com, 60693077)
  • Stævnekontrol: Mogens Hagner, Silkeborg OK
  • Banelægger: Asbjørn Kaltoft, OK Pan
  • Banekontrol: Tue Lassen, Silkeborg OK
  • Korttegnere: Kell Sønnichsen, Flemming Nørgaard, OK Pan.

Samarbejdspartnere