Nyheder

3/6 2023

En heftig og publikumsvenlig stafet

Igen en varm og solrig dag. Denne gang i Rønde, hvor stævnepladsen var placeret på amfi-scenen i byparken med opløb og skifte på selve scenen, der også gav et godt udkig over hele byen. Der blev løbet stærkt i dag. Det var nok en lidt mere fysisk præget sprint i "Danmarks eneste bjergby", hvor kortet havde en højdeforskel på 50 m fra bund til top. Men det var også tydeligt på resultaterne, at teknikken blev udfordret.

Resultater, stræktider, o-track, baner og fotos er nu på nettet.
Starten er gået...

Vi siger tak for denne gang, og håber at alle havde et par fornøjelige dage på Djursland.

3/6 2023

Flot vejr og gode baner i Ebeltoft

Det var både varmt og solrigt i Ebeltoft, da løberne stak afsted direkte ud på gågaden ikke langt fra det ikoniske rådhus. Banerne gik derpå op omkring Maltfabrikken og krydsede frem og tilbage op mod stævnepladsen, der lå på sportspladsen med flot udsigt over byen og bugten.
Vi håber, at alle fik en god og udfordrende tur rundt i Ebeltoft. Desværre så vi en del diskvalifikationer, og vi vil opfordre løberne til at sætte sig ind i sprintnormen - specielt omkring hvad man ikke må passere.
Også beklageligt var det IT-nedbrud, vi oplevede lige da det var allermest spændende i elite-klasserne. Vi kom nogenlunde op igen, men det var ikke den oplevelse, vi havde håbet at give jer.

Resultater, stræktider, o-track, baner og fotos er nu på nettet - og vi ses igen i morgen til endnu en forrygende dag i Djursland til DM Sprintstafet i Rønde.

We hope you all had a great day in the narrow streets of Ebeltoft. Results and split times are now to find in the menu "DM Sprint" above.

31/5 2023

Startlisten til lørdag er klar

Så er startlisten til DM Sprint i Ebeltoft på lørdag klar.

30/5 2023

Instruktionen er klar

Instruktionen for både DM Sprint og Sprintstafet er nu klar. Du finder dem under hhv. "DM Sprint" og "DM Sprintstafet" i menuen øverst på siden.
Tjek samtidig gerne, at din tilmelding er registreret korrekt. Rettelser sendes til Kell Sønnichsen, kell@soenniksen.dk.

Bulletin 2 is now ready for DM Sprint. You will find it under "DM Sprint" in the menu above.

28/5 2023

Over 750 med til DM Sprintweekend

Efter at tilmeldingsfristen lukkede natten til lørdag har vi nu gjort mængden af tilmeldinger op. Mere end 450 startende til DM Sprint om lørdagen og over 300 til DM Sprintstafet om søndagen er det blevet til. Det er ganske godt gået, og vejrudsigten siger lige nu godt vejr i weekenden, så glæd jer til en orienteringsfest på Djursland.
Du kan stadig nå at tilmelde dig. Dette gøres ved at sende en mail til Kell Sønnichsen, kell@soenniksen.dk, med angivelse af navn, klub, klasse og (evt.) SI-brik. Betaling sker til MobilePay 76425, så din kasserer ikke skal blandes ind i det.

Tjek gerne, at din tilmelding er registreret korrekt ved at kigge på tilmeldingslisterne under "DM Sprint" og "DM Sprintstafet" i menuen øverst.

We are happy to welcome more than 10 international runners at the World Ranking Event, DM Sprint.
Please, check you entry in the "DM Sprint" and "DM Sprintstafet" menu entries above.

22/5 2023

Starten lørdag er flyttet

Første start på DM Sprint om lørdagen er rykket 1 time, så første start er kl. 14. Indbydelsen er ændret, så den afspejler dette.
Dette skyldes mange mennesker i Ebeltofts gågade. For at skabe de bedste rammer for en god oplevelse for alle i byen, har vi valgt at rykke starten til efter butikkernes lukketid.

21/5 2023

Vi nærmer os...

Nu er der under uger til DM spprint weekenden på Djursland. Hør her, hvad banelæggerne på sprintstafetten har at sige om terrænet i Rønde.
Og husk at sidste tilmelding til både den individuelle sprint 3/6 og sprintstafettten 4/6 er på fredag 26/5

Bulletin 1 is published.

21/2 2023

Indbydelsen er klar

Indbydelsen til DM Sprint og Sprintstafet er nu klar, og kan findes i menuen "Før løb" ovenfor.
Glæd dig til to dejlige dage på Djursland!

Bulletin 1 is published.

8/12 2022

OK Pan arrangerer DM Sprint 2023 weekend

OK Pan arrangerer i weekenden 3-4/6 2023 til DM Sprint og DM Sprintstafet.
Det betyder, at der nu er indført skovlukning for løbsområderne. Se "Før løb" i menuen ovenfor.

Stævneledelse

Stævneledere: Ida Bobach og Anne Skaug, OK Pan.
Kontaktperson: Anne Skaug, anne.skaug@gmail.com, tlf: 2212 4686.
Banelæggere:
   DM Sprint: Jeppe Ruud, OK Pan, og Rasmus Folino, FIF Hillerød
   DM Sprintstafet: Eskil Schøning, OK Pan, og Stefan Frands Petersen, OK Pan
Korttegner: Kell Sønnichsen, OK Pan.
Stævnekontrollant: Lars Thestrup, OK Melfar.
Banekontrollanter:
   DM Sprint: Mikkel Lund, Silkeborg OK
   DM Sprintstafet: Henrik Rindom Knudsen, OK Melfar

Samarbejdspartnere