Nyheder

15/8 2020

Varm dag i Lyseng

Det var en meget varm dag med 26 grader, skyfrit og vindstille. Så måske var det ligefrem en fordel, at banelæggeren havde lagt en række baner med mange poster, så ikke kunne få så meget fart på. Det forhindrede dog ikke folk i at bomme en del alligevel.
Desværre kunne vi pga. forsamlingsforbuddet ikke lave en rigtig præmieoverrækkelse, så medaljerne til de jysk/fynske mestre vil blive sendt eller på anden måde distribueret til klubberne. Dog kunne en enkelt medaljer uddeles med det samme. I H85 var Preben Eriksen, Viborg OK, eneste deltager, så den kunne overrækkes umiddelbart efter målgang.

Over 200 fik sig en karruseltur i det samme område, der blev brugt til Junior-VM sidste år. I morgen er der så en ny revanchematch i JWOC langdistanceterrænet, Velling-Snabegård, med Horsens OK som arrangør.

13/8 2020

Rettelse omkring skygning

Skygning er faktisk ikke tilladt til JFM iflg. reglementets §2.6. Det betyder, at - hvis man vælger at skygge i D12/H12 - kan det ikke give medalje. Instruktionen er rettet til omkring det.

13/8 2020

Instruktion og startlister

Så er instruktionen og startlisterne klar. De kan findes i menuen under "Før løb". Der er live resultater fra løbet, hvilket kan findes under "Under løb" i menuen.

26/7 2020

Løse postdefinitioner

Efter DOF's Corona-regler er der ikke løse postdefinitioner ved start. Men de vil være tilgængelige på hjemmesiden senest dagen før løbet, så man selv kan downloade og printe dem.

21/7 2020

OK Pan arrangerer JFM Sprint 2020

Med kort varsel viste der sig en mulighed for at lave et sprintløb i Lyseng, og OK Pan kan - sammen med Horsens OK - således invitere til en regulær JWOC revanche weekend med sprint i Lyseng den 15/8 og langdistance i Velling-Snabegård den 16/8. Det er således de samme terræner som blev brugt til de samme distancer ved JWOC i 2019.
Samtidig er sprinten så også blevet et Jysk-fynsk mesterskab på lige fod med Horsens OK's løb, så det også er en JFM weekend.
Det betyder, at der nu er indført skovlukning for løbsområdet. Se "Før løb" i menuen ovenfor.

Stævneledelse

Stævneleder: Kell Sønnichsen, OK Pan, tlf 21656687, e-mail kell@soenniksen.dk.
Banelægger: Andreas Bock Bjørnsen, OK Pan.
Korttegner: Kell Sønnichsen, OK Pan.
Stævnekontrollant: Anker Møller, Silkeborg OK
Banekontrollant: Malte Kjær Hemmingsen, FIF Hillerød
Dommer:

Samarbejdspartnere