Mini og børn (5-10 år)

Mandag kl. 16.45-18.00
Mini- og børnetræning – Mini (5 – 7 år) og børn (8 – 10 år)
Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Tag din mor eller far med. Træningen foregår i terrænet omkring klubhuset og består af sjove lege og stafetter, hvor løb og orientering indgår. Der vil også altid være øvelser, der træner delelementer af orienteringsløb f.eks. at nordvende kortet eller planlægge et vejvalg. Derudover løber vi ofte korte orienteringsbaner med forskellige sværhedsgrad.
Til børnetræning er der fokus på det sociale i træningen. Børnene skal lære at være en del af en klub og at træningen er sjovest, hvis man er sammen med andre om den. Derudover vil børnene lære de basale orienteringsfærdigheder, som de med tiden lærer at sætte sammen, så de kan løbe et orienteringsløb. Til sidst, så vil børnene også lære skoven at kende og komme til at føle sit tryg i skoven med et kort i hånden, også uden mor og far.
Du kan se video fra træningen her: link

Varierende tidspunkter
Åbne orienteringsløb for alle aldersgrupper
Ofte arrangerer klubben åbne orienteringsløb i skove omkring Aarhus. Starttiderne er varierende, så man skal orientere sig i aktivitetskalenderen. Der er baner i alle sværhedsgrader.Kontakt
Kontakt B&U udvalget, hvis du er interesseret i at starte til orienteringsløb: link