Ungdom og junior (11-20 år)

Er du mellem 11 og 20 år? – Vi tilbyder dig målrettet træning mindst to gange om ugen.

Mandag kl. 17.00-19.30
Ungdoms- og juniortræning (11 – 20 år)
Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Vi holder fælles instruktion til dagens træning, og herefter er der fælleskørsel eller løb til træningsstedet, som varierer fra gang til gang. Der er fælles opvarmning før hver træning. Efter træning tager vi tilbage i klubhuset, går i bad og klæder om, hvorefter hygger vi os i klubhuset med evaluering af dagens træning samt snacks. Se mere info om den enkelte træning i kalenderen på hjemmesiden.
Struktur for træningen fremgår her: link

Du kan se video fra træningen her: link

Onsdag kl. 18.00-19.00
Ungdoms- og juniortræning (11– 20 år)
Vi mødes i vores klubhus, Silistria. Træningen foregår i terrænet omkring Silistria og består af forskellige elementer – løb i terræn, intervaltræning, strækøvelser, styrketræning m.m. – med fokus på at blive stærkere og hurtigere løbere. Se mere info om den enkelte træning i kalenderen på hjemmesiden.

Du kan se video fra træningen her: link

Varierende tidspunkter
Åbne orienteringsløb for alle aldersgrupper
Ofte arrangerer klubben åbne orienteringsløb i skove omkring Aarhus. Starttiderne er varierende, så her skal man orientere sig i aktivitetskalenderen. Der er baner i alle sværhedsgrader.Træning til alle niveauer
Vi har niveauopdelt træning, så alle kan deltage uafhængig af niveau og alder. Trænerne tilpasser niveauet til den enkelte, så alle løbere opnår den rette balance mellem udfordring og tryghed. Hvis du ikke har løbet orienteringsløb før, kan du få en erfaren orienteringsløber med dig i skoven. Hvad der kræves af de enkelte niveauer, fremgår her: link

Snacks og fællesspisning
Til træningen om mandagen skiftes løberne til at tage snacks med, som vi nyder i klubhuset efter træning. Sidste mandag i hver måned er der fællesspisning. Ungdomsløbernes forældre skiftes til at stå for fællesspisning. Den som er ansvarlige for snacks/fællesspisning er samtidig duks og skal sørge for at klubhuset forlades rent og pænt.
Snack- og fællesspisningplan kan du finde her: link
Vejledning til snack-ansvarlige: link
Vejledning til fællesspisningsansvarlige: link

Alt slags vejr
Vi gennemfører træningen i al slags vejr, dog ikke i tordenvejr. Tag derfor gerne skiftetøj med og få et bad og en saunatur efter træning. Fra slut oktober til begyndelsen af marts løber vi med pandelamper.

Kontakt
Kontakt Jeanette Finderup, hvis du er interesseret i at starte til orienteringsløb i OK Pans B&U afdeling: jmfinderup@hotmail.com.

Medlemmer af B&U udvalget finder du på denne side: link